TURNERINGSPROGRAMMET FOR EFTERÅRET

DBU København har nu fastlagt turneringskampene, og det kræver derfor en almindelig flytning for at få ændret kampe fra denne dato. Turneringsafdelingen har forsøgt at tage højde for klubbernes ønsker til spillefrie dage/ weekender.

I tilfælde, hvor klubbernes ønsker desværre ikke er blevet opfyldt, er det reglerne for kampflytninger, der træder i kraft. Skulle der være kampe, der er fastlagt fejlagtigt, forbeholder DBU København sig retten til at foretage rettelser.

Kampe med påsat dommer:
Kampene er nu officielle og evt. flytninger skal foretages via Kluboffice iht. gældende regler.

Dommerløse rækker/"Tast Selv Dato Kampe":
Der åbnes for redigering af klubbens hjemmekampe i KlubOffice lørdag den 15. juli 2017.

Husk at være opmærksomme på

• At kampene ikke må flyttes ud af den af DBU København fastsatte uge (mandag - søndag) uden forudgående aftale med modstanderholdet.
  • Ingen kampe må afvikles efter sidste spilleuge.

Søndag den 6. august 2017, kl. 00:00 lukkes der for elektronisk kampredigering og kamptidspunkterne er herefter de gældende.

Fra mandag den 7. august 2017 kan der kun flyttes kampe efter accept fra modstander.

Ønsker til placering af hjemmekampene kan rettes til fodboldkontoret på mail fodbold@kb-boldklub.dk eller tlf.: 3871 4170 hverdage 15.00-21.00 senest tirsdag d. 1. august.

Turneringsprogrammet for de enkelte hold kan ses via

KB´s holdoversigt

Bemærk at hvis kampene står til mandag kl. 22.00 betyder det at kampen ikke er fastlagt endnu, men skal spilles i pågældende uge.