Nu får KS en fuldtidsansat cheftræner. Turneringen begynder 15. august.

Nye tider for flagskibet

KB Fodbold har gennem de seneste år professionaliseret den sportslige udvikling i ungdomsafdelingen ved at fuldtidsansætte sportslige ansvarlige, og nu er turen kommet til flagskibet – 1. holdet i Københavnsserien.

Tidligere har personen i spidsen for KS mere eller mindre været en fyraftensmand, men det er nu fortid, og når spillerne på tirsdag dukker op til den nye sæsons første træning efter sommerferien møder de ikke færre end tre trænere.

I stedet for Søren Bjerg, der er stoppet i KB af personlige årsager, har klubben udpeget Jesper Jacobsen som den nye boss, og han får assistance af Mario de Assis og Søren Lyngesen.

Jesper Jacobsen har siden 2016 været den ansvarlige sportslige leder i ungdomsafdelingen (U14-U19) på fuldtid. Nu skal han også styre og føre KS i en mere professionel retning som ønsket og tilstræbt af fodboldledelsen.

Jesper Jacobsen skal dog fysisk kun gøre det i efterårssæsonen. Planen er, at han så får en overordnet rolle i forhold til det sportslige koncept for KS og herunder ansættelse af en ny cheftræner for næste år

De nye assistenter er i KB-regi bestemt ikke ukendte. Mario de Assis har i forvejen ansvaret for U19-holdet, og Søren Lyngesen har ansvaret for 40+ og 45+ og kan se tilbage på en glorværdig karriere i klubben som ungdoms-, 1. holds- og oldboysspiller. Desuden har han trænererfaring fra KS.

Den nye sæson begynder lørdag 15. august med en udekamp på Bornholm mod Rønne IK. Første kamp på hjemmebanen – Frederiksberg Idrætspark – finder sted et par uger senere. Modstanderen er Fremad Amager.

Du kan se hele efterårsprogrammet her.