KB U9 til Germany Cup

Forrige weekend, tog 15 spillere og familier fra U9-2013 på tværs af kvartalerne sammen afsted mod Tyskland for at deltage i den internationale turnering Germany Cup.

Der blev fra trænernes side lagt stor vægt på den gode ven og det stærke sammenhold. Vigtigheden ved at holde humøret højt i modgang, og altid hjælpe hinanden. For som mennesker er vi alle lige, uanset fodbold niveau.

Gennem det sammenhold, kæmpede vores 2 hold sig igennem turneringen, og endte i 2 fantastiske semifinaler på tværs af puljerne. Det ene af vores to hold tabte i en tæt straffe konkurrence, for efter følgende at rejse sig sammen, og vinde Bronze i sidste kamp, til stor jubel for alle. 

Vores andet hold vandt deres semifinale, og vand efterfølgende finalen på straffespark, efter en tæt 1-1 i ordinær spilletid. Kæmpe tillykke til begge KB hold og deres familier. 

Masser af venskaber og socialt samvær på kryds og tværs af voksne og børn. Alle vandt som et hold, hvor der var plads til alle børn uanset hvem man var. Denne tur, er et blændende bevis på, at venskaber tryghed og fornuftig opbakkende voksne, kan skabe store resultater på banen. FORZA KB!