Kære K.B.'ere

Vi er gået ind i mørkere, koldere og mere vindblæste tider. Det betyder i fodboldsammenhæng ny baneplan.

Der arbejdes lige nu på at få alt til at gå op i en højere enhed, så vi får udnyttet vores banetider optimalt og til glæde for alle hold i klubben.

I uge 42 holder vi ferie, hvorefter vi starter op i uge 43 med den nye baneplan. Alle træningstider vil, når de er klar, blive lagt ind i jeres KampKlar kalender. Husk at alle er tilmeldt træning. I skal derfor kun afmelde, hvis I en sjælden gang er forhindret i at deltage.

Nyt hold af Sportslige Ledere er på plads
I sidste nyhedsbrev kunne vi fortælle, at Casper Hansen har overtaget Børneafdelingen, mens Søren Ydemark er ansat med ansvar for U6 og U7 i Mikroafdelingen.

Nu er det sportslige ledelseshold på plads. Emil Bendtsen er ansat som ny Sportslig Leder for U8 og U9 i Mikroafdelingen. Han begyndte arbejdet midt i september, hvorfor flere af jer allerede har set ham på Pile Allé.

Velkommen og tillykke med stillingen til Emil, vi glæder os til samarbejdet.

Herefter ser det sportslige ledelseshold ud, som følger:
Sportschef og Blebold: Franz Dupont
Voksenfodbold: Carsten Schiødte
Ungdom U14 - U19: Kevin Hjulmand
Børn U10 - U13: Casper Hansen
Mikro U8 - U9: Emil Bendtsen
Mikro U6 - U7: Søren Ydemark
Blebold U3 - U5: Christian Christensen

K.B. Fodbold hårdt ramt af globale fragtudfordringer
Næppe har nogen af os været uberørte af senfølgerne af den nu aflyste pandemi. Særligt de globale distributionskanaler er hårdt ramte, hvorfor det er ekstra uheldigt, at der tidligere på året lå et skib på tværs i Suez-kanalen og spærrede for trafikken.

For K.B. Fodbold betyder det, at vores samarbejdspartner Adidas har svært ved at få tøj og udstyr frem til os. Vi har en tæt dialog med Unisport om udviklingen.

Desværre giver det længere leveringstider, flere udsolgte varer, såsom kamp- og træningstøj. Vores mange dygtige og engagerede trænere, har vi udfordringer med at fremskaffe træningstøj til, så de kan holde sig tørre, varme og fremvise vores flotte klublogo.

FCK Camp i efterårsferien
Tag dine fodboldkammerater under armen og kom med på FCK Camp i efterårsferien. På FCK Camp trænes du efter de samme metoder og øvelser som vores spillere i FCK Talent gør det i deres hverdag.

Du kan se frem til en uge fyldt med fodboldtræning, ligesom der er masser af tid til sjov med besøg fra F.C. Københavns Børn & Unge team og Løven Leo.

FCK Camp foregår hos K.B. i uge 42 med program mandag-fredag fra kl. 9-15. Udover fodboldtræning indgår der i campen forplejning samt en fed deltagerpakke fra Adidas/FCK med tøj, taske og drikkedunk. Læs mere og book din plads her: FCKCamp.dk

Fik du læst...
27/09 Kom med i FCK bogen
Vi modtager gerne nyheder, billedserier mv. fra holdene, som kan deles på hjemmeside og Facebook.

Venlig hilsen
K.B. Fodbold