KB inviterer til open air sommeraften

Fredag d. 12. august 2022

Vi har de sidste 2 år gjort det til en tradition at KB’ere mødes ved afslutningen af sommerferien til hygge og musik.

Arrangementet består af grillhygge og samvær og på en del af aftenen levende musik. Restaurant Granen leverer maden og vi har bestilt godt vejr 😎

Vi har tidligere haft besøg af Erann DD og Lis Sørensen. Gæstekunstneren i år er af international klasse og er kendt for sin fantastiske musikalitet og stemme nemlig frederiksbergborgeren Cæcilie Norby. Med sig har CæciliJacob Karlzon på piano, Kristor Brødsgaard på bas og Kristoffer Sonne på trommer.

Cæcilie er kendt for pop og jazz men denne aften er temaet noget helt andet – nemlig ”Sommerbobler” som består af feel good / groovy stemningsmusik af højeste klasse.

Vi spiser fra kl. 18.30 og koncerten starter ca. kl. 20.30, men du er velkommen til at komme før. Baren er åben.

Pris: DKK 175 pr. billet. Prisen er inkl. spisning.

Køb af billetter via KBs medlemssystem

• Log ind med dit medlemsnr.
  • Under ”Menu” vælges ”Koncerter på KB”
  • Klik på ”Vis mere”
  • Klik på ”Læg i kurv”
  • Klik på ”Shop videre”
  • og klik på ”Vis mere” til det ønskede antal billetter er i indkøbskurven og afslut med betaling.

Vi kan være 300 i alt. Der plejer at blive udsolgt så tøv ikke - køb dine billetter med det samme.

Vi glæder os til at se dig på vores fantastiske anlæg – forsat rigtig god sommer 😊