Æresgallerist i 2017 - Niels Bindslev

Årets æresgallerist afsløres: Den mangeårige cricket medlem Niels Bindslev - som har spillet over 180 førsteholdskampe for KB og en utrættelig ungdomsleder – hænger nu på 1. sal.

Kong Frederik d. IX’s Ærespræmie - Andreas Cornelius

Andreas Cornelius modtog på KB´s fødselsdag ”Kongepokalen”. Formand Niels-Chr. Holmstrøm gav vor målfarlige angriber pæne ord med på vejen og gode råd for, hvordan man scorer endnu flere mål, li´ så mange som formanden. Andreas takkede ydmygt for tildelingen og for sin tid som ungdomsspiller i KB.

Leo Dannins Studielegat - Mai Grage

Mai Grage har vundet 15 individuelle Danmarksskaber og 10 Holdmesterskaber for KB. Mai læser Statskundskab på Københavns Universitet. Legatet skal gå tile en studietur til Californien.

Legater vil blive brugt på en studietur til Californien.

Overskrift

Anders B Hansen mindelegat gik til Bjørn Niss og Julius Wager

Ungdomslegat Cricket - Hadeed Adnan

Drengespiller Hadeed Adnan modtager ungdomslegat, af cricket formand Shargiil Bashir. Hadeed er udover at være talentfuld også en utrolig værdsat hold spiller som altid prioritere klubben og holdets interesser før sin egne.

Ungdomslegat Fodbold - Jonas Godske, Danilo Babovic og Niclas Hemmingshøj

Jonas Arne Godske; U19A - har været i KB siden 2015

For sit ukuelige engagement, sin begejstring ved spillet og sin ansvarlighed overfor holdet tildeles Jonas KB’s fødselsdagslegat.

Danilo Babovic; U17A - har været i KB siden 2013

For sine gode indsatser, sin integrale rolle i sit holds succes, for at være en god kammerat og for at stille op i medgang og modgang tildeles Danilo KB’s fødselsdagslegat.

Niclas Helwiig Hemmingshøj; U16A1 - har været i KB siden 2009

Niclas trives i vores udviklingsmiljø og vores udviklingsmiljø trives ved at have Niclas. Derfor får han KB’s fødselsdagslegat.

Ungdomslegat Tennis - Eric Vanshelboim, Natasja Petrevska og Matias Passarge

Natasja Petrevska – har været  i KB siden 2008 og er nr. 53 på DTF’s rangliste i sin række.

I sin trænergerning på Miniskolen sørger hun for, at børnene har det sjovt og er rigtig god til at lære fra sig og holde styr på børnene.

Natasja er med sit smittende humør og pligtopfyldende væremåde meget vellidt både hos elever og kollegaer.

Mathias Passarge – har været i KB siden 2011 og er nr. 35 på DTF’s rangliste i sin række.

Udover at Mathias altid møder til sin træning til tiden og er godt forberedt, har han fra start charmet pigerne på en behagelig og stille facon.

Eric Vanshelboim – ha været i KB siden 2007 og er nr. 1 på DTF’s rangliste i sin årgang og leverer konstant flotte resultater både i udlandet og herhjemme. Senest har Eric i påsken vundet DM Inde for U16 – en svær turnering med mange gode spillere – men Eric spillede sig flot igennem turneringen og hev endnu en gulvmedalje med hjem til KB.

Eric er et mangfoldigt multitalent, der ud over sit fremragende tennisspil taler flere sprog flydende og efter sigende er en meget dygtig pianist.

Godot's Rejselegat

Godot's rejselegat gik til KB U9 A1 hold ved holdleder Casper Wittrup

KB Støtteforening

Støtteforeningens Jan "Grauballe" Løvsteen tildelte hver de sportslige afdelinger kr. 25.000 til støtte for ungdoms arbejde i afdelingerne.

Tak til Grauballe og co for det store arbejde med banko hver mandag og målaktionær.

Kjøbenhavns Erhvervsklub

Kjøbenhavns Erhvervsklubs formand Gert Petersen kunne igen i år glæde de sportslige afdelinger med væsentlig støttebeløb. Særskilt blev uddelt kr. 100.000 til Cricketafdelingen for et flot Dansk Mesterskab i 2016. Samlet gik de sportslige afdelinger hjem med mere end 650.000 kr. i støtte fra Erhvervsklubben..

Kjøbenhavns Erhvervsklub støtter også op om etableringen af K.B. Hallen med imponerende 6 mio. kr.

Fra de sportslige afdelinger og alle øvrige medlemmer – en stor tak.

Ungdomslederpris – Birgitte Olsson, tennis

Birgitte Olsson – Ungdomsformand i tennisafdelingen - har gennem en årrække lagt en stor indsats i klubben. Birgitte har stået for arrangementer som Nordisk Ungdomsmesterskaber, Pile Alles 100 års fødselsdag, KB´s 140 års fødselsdag, Danmarksmesterskaber, Slutspil, Standerhejsning m.fl.

Vi takker med dette legat Birgitte for en enorm indsats og et helhjertet engagement for KB - en indsats der har gjort en stor forskel for mange medlemmer.