Endnu en chance med John Mogensen

Gik du glip af den festlige John Mogensen-aften i Pejsesalen 2. marts? Så er her en ny chance eller rettere to, fortæller det mangeårige, trofaste KB-medlem, Henrik Saabye, der sammen med klubkammeraten Kim Hansen sørgede for at skabe rammerne om den stemningsfulde begivenhed i KBs gamle festsal.

Belis Bar og Restaurant, Smallegade 1, under Frederiksberg Rådhus, slår portene op til to ekstra intim-koncerter med John Mogensen Live Duo, onsdag 4. og torsdag 5. april klokken 20.00.

Men det gælder om at være hurtig, for der er kun plads til 80 gæster. Vil du opleve en særlig aften med 'klassiske sange, sikker stil og stort skæg!', skal du ringe til Belis Bar og Restaurant på tlf. 33 11 03 13 - tidligst fra kl. 11.

Du kan være med til koncerten på to måder. Vil du have en aften som i Pejsesalen, skal du allerede komme kl. 18 og indtage en ægte John Mogensen-menu, stegt flæsk med persillesovs og æblekage, for samlet kr. 375,00, og så kan du velmæt glæde dig til koncerten. Er du ikke sulten på forhånd, kan du vente med at komme til kl. 20, hvor sangeren Karsten Noel Loft og pianisten Brian Thomsen kommer på scenen og sætter fut i fejemøget. Prisen er kr. 150,00.

Du kan læse mere om arrangementet på Belis Bar og Restaurants Facebook-side

Læs også anmeldelsen om den festlige aften i Pejsesalen her på hjemmesiden under hovedpunktet Om KB/Nyheder: "Suveræn fest med John Mogensen".