Et hjertesuk fra Driften på Peter Bangs Vej og Pile Allé

I KB går vi ind for god opførsel i forbindelse med udøvelsen af tennis. Det er sporten også kendt for. Det kan måske virke gammeldags at forholde sig til en masse regler omkring opførsel på tennisbane og –anlæg, men reglerne gør det faktisk rarere at dyrke sporten.

Vis hensyn - skab en god stemning – pas på din klub!

Driften – bestående af Willum, Niels, Dennis, Jesper og Jens plejer med glæde banerne, så klubben hver sommer har baner med høj kvalitet for dig at spille på. Men de er her ikke for at rydde op efter dig/jer! Derfor disse regler for god banepleje:

Før spil

• Hvis banen er tør, skal den vandes
  • Fej linjerne, hvis det er nødvendigt

Efter spil

• Træd opståede huller ned og fjern/planér ujævnheder på banen med en træskraber
  • Fej banen med det brede slæbenet og fej helt ud til hegnet
  • Fej linjerne
  • Ryd op efter dig selv. Smid alle former for affald i affaldsspanden

OG SIDST MEN ABSOLUT IKKE MINDST
Respekter vores regler omkring banebooking.  Alt – ALT – for mange booker ikke baner – og det skal I!!

Og husk rigtige tennissko – andet fodtøj ødelægger banerne. Går du indenfor skal du bruge indendørssko uden sorte såler.

Tak - vi glæder os til at se jer på banerne i sommer :-)