Kom til koncert i K.B. Hallen

KB´s Erhvervsklub har et unikt særtilbud til dig som KB medlem.

Du kan i juni måned komme til udsolgte koncerter i K.B. Hallen med det populære nordirske rockband Snow Patrol og det britiske ”boyband” Take That.

Mandag 10. juni klokken 20.00 - Snow Patrol der er kendt for numre som ”Chasing Cars”, ”Run” og ”Open Your Eyes” - Pris kr. 1350

Fredag 21. juni og lørdag 22. juni kl. 20.00 - Take That der er blevet omtalt som det mest succesfulde band fra Storbritannien siden The Beatles, der er ikke kun tale om en, men hele to udsolgte koncerter - Pris kr. 1400

Begge koncerter er inkl. luksusbuffet i Pejsesalen med fri vin, vand og øl inden koncerten.

Billetterne er reserverede siddepladser med egen VIP indgang. Det er efter først til mølle princippet, og der er kun begrænset antal pladser tilbage, da koncerterne er totalt udsolgt!

Pejsesalen åbner dørene kl. 18.30.

Billetterne kan købes og erhverves på KB´s kontor indenfor for normal åbningstid personligt Peter Bangs Vej 147 eller telefonisk 38714150 - tast 1
Mandag – torsdag kl. 8.30-15.30 (telefonerne lukker kl. 15.00)
Fredag kl. 10.00-14.30 (telefonerne lukker kl. 14.00)

_____________________________________________________

KB´s Erhvervsklub – kendt som Københavns Erhvervsklub – har som sit primære formål at støtte KBs ungdomselite inden for tennis, cricket og fodbold, og indtægter fra koncerterne vil udelukkende gå til støtte for KBs daglige arbejde med klubbens talenter.