Seniortennis Camp i Båstad

Denne tur er for Seniortennisskolens spillere på niveau LET ØVET, ØVET, MEGET ØVET og AVANCERET.

Der vil naturligvis blive taget hensyn til niveau under hele campen, så alle spiller med spillere af samme niveau, bliver endnu dygtigere til tennis og får gode, sociale oplevelser

Vi mødes på Båstad Sportcenter (Korrödsvägen 9, 269 38 Båstad, Sverige) fredag den 21. oktober kl. 16.30 og kommer hjem igen søndag den 23. oktober efter kl. 12.

Programmet på turen er som følger:
Fredag:
Ankomst til Båstad. Træning 1.5 timer om aftenen. Aftensmad.
Lørdag:
Morgenmad. Træning 1.5 timer om morgenen. Frokost. 4 timer kampe om aftenen. Aftensmad.
Søndag:
Morgenmad. Træning 1.5 timer om morgenen. Nedpakning og turen går hjemad.

Vi bor på Båstad Sportscenter i 2-4 mandsrum med senge, dyner, puder og tilhørende toilet.

Vi får spillet en masse tennis, hygget på tværs og en masse samvær med klubkammeraterne.

Pris inklusive træning og fortæring til 2195,- pr. person. Hvis du vil have et enkeltværelse, er det 150,- ekstra pr. nat.
Der 24 pladser efter først-til-mølle princippet.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til Facundo

Tilmelding i medlemssystemet under Camps og Events