KB Erhvervsklub Cup afviklet med stor succes

Traditionen tro spilles der KB Erhvervsklub Cup i første uge af maj, som også er begyndelsen på turneringerne udendørs.

KB-spillerne gjorde det flot på hjemmebane.

I GPS turneringen for damer var der total KB dominans. Karina Ildor Jacobsgaard spillede sig enkelt frem til semifinalen, hvor hun mødte Emilie Håkonsson, HIK. Karina spillede sikkert og solidt og kunne vinde 64 62.

I den anden semifinale var der rent KB opgør mellem Julie Marie Noe mod Karoline Laursen. Julie trak det længste strå og vandt sikkert 61 61. Dermed var der lagt op til en spændende finale mellem Karina og Julie. Det blev en god kamp med mange lange dueller. Karina kunne til sidst trække sig sejrrigt ud af finalen efter en sejr på 36 62 61.

I kategori 2 spillede Mia Reilev sig flot frem til semifinalen efter nogle flotte sejrer. Så var kræfterne brugt og hun tabte semifinalen 46 62 16 mod Sofia Seron Pawlik, B93.

I kategori 3 spillede Sarah Roebers Olsson sig frem til semifinalen. Her tabte Sarah desværre 36 46 mod Josephine Lund-Kühl, HVT.

I GPS turneringen for herrer var den danske mester Nikolai Ferrigno i kamp for første gang siden sin titel. I semifinalen var det en gentagelse af finalen indendørs mod Maxim Landa, Hørsholm. Nikolai var denne gang mere overbevisende og vandt 62 62.

I finalen skulle Nikolai op i mod August Holmgren, Gentofte. En spiller der netop har haft singledebut på landsholdet og spillet godt internationalt. Det blev en seværdig kamp hvor Nikolai desværre måtte se sig slået 46 67(5). En kamp der kunne tippe begge veje og det var få point der afgjorde kampen.

I kategori 2 spillede Martin Nygård Knudsen semifinale mod klubkammeraten Nikolaj Katic. Her vandt Martin 63 64 og skulle i finalen møde Frederik Ørvad, HIK. Martin tabte desværre 36 46, men fik en masse kampe på et højt niveau.

I kategori 3 spillede Christopher Søndergaard sig frem til semifinalen. Her var han bagud 36 mod Stefan Ravnholt, ATK, hvor Stefan desværre måtte trække sig fra kampen. I finalen mød Martin Møller, HIK, vandt Christopher uden kamp.

I veteran +40 herresingle spillede Henrik Nissen sig i finalen hvor det blev til et knebent nederlag.

Der skal lyde en stor tak til turneringsledelsen der fik turneringen til at forløbe uden problemer og en kæmpe tak til Erhvervsklubben for støtten til turneringen.

Tillykke med de flotte resultater, vi er klar igen til næste år.