KBs herrehold dansk mester indendørs 2017/18

Med en sejr på 4-2 over HIK i finalen kan KBs herrehold prale af titlen som dansk indendørsmester. Inden triumfen var i hus, havde det sædvanlige drama udspillet sig, inden KB-truppen jublende kunne løbe ind på banen med armene i vejret.

De første to singler blev delt. KBs førstesingle, Pablo Figuerra, vandt forholdsvis klart i to sæt, men Martin Pedersen tabte desværre andensinglen i match tie-break efter at have haft matchbold. Da det måske mest sikre kort, Nicolai Ferrrigno, tabte tredjesinglen, var der pludselig pres på Søren Wedege, men han håndterede det fantastisk og vandt uden problemer.

2-2 før doublerne, hvor begge hold vidste, de var gode, så alt var åbent. KBs doubler tabte begge første sæt, men vandt til gengæld andet sæt, og dermed var de begge ude i afgørende match tie-break. Dette klarede KB bedst, og reelt var HIK ikke tæt på i nogle af de afgørende tie-break.

Dermed fik KB flot revanche for sidste års nederlag mod netop HIK.

Kampen igennem leverede spillerne en meget disciplineret indsats, de kæmpede, og man kunne tydeligt se, at de spillede for holdet og dermed for KB.

Kan det fortsætte sådan udendørs med samme gejst og vilje, skal de andre hold spille godt for at slå KBerne. De andre hold er opsatte på at slå gutterne af tronen, men de er mere end klar til at tage imod udfordringerne.

Holdet, der hjemtog det første inde-guld til KB siden 2015, bestod af Pablo Figuerra, Martin Pedersen, Nicolai Ferrigno, Søren Wedege, Marc Ferrigno og Kasper Elsvad.

Coaches: Mikkel Nørby, Dean Pedersen og Christian Camradt.

Kaptajn: Peter Bastiansen.

Fysisk træner: Mikkel Lynge.

Dameholdet var forsvarende mester, men mistede allerede muligheden for en ny triumf om lørdagen, hvor holdet tabte en tæt semifinale mod Birkerød. Trods nederlaget formåede spillerne at yde en god indsats i bronzekampen mod Gentofte, men det endte med et nyt nederlag. Gentofte vandt fortjent med 3-1. Dansk mester blev HRT.

KB-damerne måtte altså denne gang nøjes med fjerdepladsen. Holdet var Fanny Östlund, Karina Ildor Jacobsgaard, Julie Noe, Karoline Laursen og Nikoline Gullacksen.

Damerne har allerede givet hinanden håndslag på, at de vil have revanche udendørs, hvor de og KB-herrerne er forsvarende mestre.