KB-damerne lagde flot fra land med en sejr på 6-0 over HIK.

Sikre sejre over HIK

Holdkampene for KBs divisionshold er begyndt, og alle hold er kommet flot fra land.

I elitedivisionen for kvinder blev det til et ’tennisæg’, for HIK blev slået med 6-0. Der var debut til Clara Tauson, og holdet viste, at de kommer til at spille med om guldet igen i denne sæson. Som forsvarende mester er dette selvfølgelig altid målet, men holdet fik vist, at det er godt, og at de andre hold skal være på dupperne for at kunne slå KB.
Kampen var aldrig spændende, og pigerne leverede en solid, fokuseret og professionel indsats.
Holdet bestod af Clara Tauson, Karina Ildor Jacobsgaard (MVP), Julie Noe, Karoline Laursen og Frederikke Svarre.

Hos herrerne, hvor modstanderen også var HIK, var der lidt mere spænding, men det endte med en KB-sejr på 4-2. Holdene delte de fire singler imellem sig, og så blev doublerne afgørende.
Begge doubler gik i match tiebreak, og KB vandt ret klart. Dermed har holdet lagt sig i en god position i forhold til at blive nummer et og valg af modstander i mellemspillet.
Sejren er også et godt rygstød til de kommende kampe, for der er mange klubber, som vil spille med om guldet.
KBs spillere mod HIK var Martin Pedersen, Nicolai Ferrigno, Søren Wedege (MVP) og Marc Ferrigno.

2. holdet for damer i 1. division vandt 4-0 over Skovshoved. På holdet spillede Nikoline Gullacksen, Olivia Thiemke og Louise Flintsø.

2. holdet for herrer i 1. division vandt 4-2 over Rødovre. Holdet var Kasper Elsvad, William Gormsen, Martin Nygård Knudsen og Ondrej Kralik.