Martin Linnet Killemose begyndte som tennischef i KB 1. december. Nu skal han også tage sig af Davis Cup-holdet.

KBs nye tennischef udnævnt til Davis Cup-træner

Ikke alene er Martin Linnet Killemose for nylig tiltrådt som ny chef i tennisafdelingen, men han er også fra dags dato ny Davis Cup-træner for landets bedste herrehold.

Dansk Tennis Forbund har udnævnt et nyt team med Frederik Løchte Nielsen som kaptajn og Martin som træner. De to får til ansvar at sørge for at udtage de rigtige spillere, samt at spillerne er toptunede og kampklare i de to uger om året, hvor der spilles Davis Cup.

Arbejdsopgaven er derfor begrænset til nogle få ugers arbejde om året samt nogle samlinger med holdet. Martins arbejde på KB vil ikke være påvirket af opgaven.

Martin overtager rollen som Davis Cup-træner fra sportschef i Dansk Tennis Forbund, Jens Anker Andersen. Martin har selv spillet 21 Davis Cup-kampe for Danmark mellem 2006 og 2015.

Det er et stort privilegie både for Martin og KB at være en del af landsholdet, og vi glæder os til at følge hans virke som træner. Nu bliver det også nemmere for klubbens medlemmer at komme med direkte kritik, hvis der ikke leveres de ønskede resultater :-)

Tillykke til Martin med udnævnelsen.