Martin Linnet Killemose (tv.) er tennisafdelingens nye frontmand - her sammen med formand Nicolaj Caiezza.

Ny mand i front for tennisafdelingen

Efter megen overtalelse har KBs tennisafdeling været så heldige/dygtige at lave en aftale med Martin Linnet Killemose (tidligere Pedersen), der ansættes som chef for tennisafdelingen  1. december 2019.

Der har længe været et stort ønske om at ansætte en administrativ leder i den eksplosivt voksende afdeling, hvor der indtil nu har været en sportschef med ansvar for både det sportslige og administrative i klubben. Martin er et perfekt valg til stillingen. Han kommer med stor ekspertise indenfor tennis, da Martin længe har tilhørt den absolutte elite i dansk tennis. Derudover brænder Martins hjerte for KB, hvor han har været medlem siden 2002 og har været med til at vinde adskillige DM-titler til KB både individuelt og ved holdmesterskaberne. Martin er uddannet jurist og har gennem de sidste tre år arbejdet hos Nordea.

Martins vigtigste opgave bliver at strukturere arbejdet mellem de ansatte og de frivillige i tennisafdelingen samt at få opsat nogle specifikke og målbare mål for både afdelingen og hver af de ansatte. Struktur og ledelse er blevet en større og mere tidsmæssigt belastende opgave, eftersom organisationen og omsætningen er vokset til tredobbelt størrelse igennem det sidste årti. KB får også en meget populær person i front, der både har stor empati og et godt hjerte. Dansk tennis er endelig lykkedes med at tiltrække en af de meget værdifulde kulturbærere, som så ofte før har valgt en karrierevej udenfor tennis.

I år glæder vi os virkelig til december :-)

Mikkel Nørby     Nicolaj Caiezza
Sportschef      Formand KB Tennis