Alexander Kjærgaard Rejnhold ses her sammen med tennisafdelingens administrative chef Martin Linnet Killemose (tv.) og KBs tennisformand Nicolaj Caiezza.

Alexander Kjærgaard Rejnhold starter 1. januar 2020

KBs tennisafdeling kan med stor glæde præsentere Alexander Kjærgaard Rejnhold som ny medarbejder fra 1. januar 2020. Ansættelsen har været længe undervejs, og det virker som et meget naturligt skridt at få Alexander med i teamet i KB.

Alexander arbejder i dag som klubchef i Hørsholm Rungsted Tennisklub og har tidligere været cheftræner i Hareskov Værløse Tennisklub og Kolding Tennisklub.

Alexanders titel på KB bliver ”klubudviklingsansvarlig”, hvor han skal være med til at skabe bedre kvalitet på klubbens træningstilbud, aktiviteter, events og få bedre sammenhængskraft imellem de mange forskellige medlemsgrupper på KB.

På banen kommer Alexander bl.a. til at hjælpe med at udvikle vores unge talenter.

Alexander er i øvrigt ikke helt ny i KB, da han har været medlem af klubben siden 2016. Det skyldes ikke mindst, at Alexander er nabo til klubben på Peter Bangs Vej, og at han er gift med KBs egen Karina Ildor Jacobsgaard. Et ægteskab som medfører et tvungent ægteskab med KB.

Klubbens medlemmer kan glæde sig til at møde Alexander, som både er yderst faglig kompetent samt en velforberedt og grundig person, som også kan formidle et budskab til både den enkelte og til større grupper.

Vi håber, at I vil være med til at tage godt imod Alexander i det nye år.

Med sportslig hilsen
Tennisafdelingen